Kändisarnas smink!

Okej kolla här jag har letat upp några bilder på kändisar med och utan smink. Stora skillnader? A det kan man säga... eller hur?!

Tyra Banks



Cameron Diaz

medium_cameron2_2


Teri Hatcher





Eva Longoria





Jennifer Lopez





Jessica Alba




Angelina Jolie



Mmm... vad säger ni? Smink gör skillnad det är det här ett bevis på!

XOXO
/Em ♥

Kallt!

Tja! Idag e det fett kallt, 8 minus! O förut var det typ 13 minus! Man får ta på sig mkt kläder om man ska ut... Jag ska nog inte göra så mkt idag mest bara vara hemma och chilla... Kanske gå ut lite... Eller så kan man ju baka! Det var en bra idé! Aja vi får se.... Tja då då!

XOXO
/Em


Bada!

Hejhej idag ska vi kanske åka o bada jippie! I ett badhus alltså. Dom har en fett nicig klättervägg! Igår byggde vi en snögrotta det e ju så himmla mkt snö! Den blev bra faktiskt... okej jag har inte så mkt mer att  säga.....

XOXO
/Em





HATAR ROBINSON!

Jag ska bara säga att jag hatar Robinson och jag tänker aldrig någonsin ever se på det! Förra årets Robinsson var så mkt bättre, det var bättre programmledare det var bättre deltagare det var roligare att se på överhuvudtaget. Så ett stort NEJ till Robinsson!!!!!!

Jul lov

Hejhej! Okej jag har inte bloggat på ett tag men a jag har inte haft en dator... Jepp men förgår var det julafton!!! Wohoo! Det var jättekul och jag fick äntligen min nya mobil!!! Sååå nicigt!!!! I love it! Den e perfa! Och så har jag fått kläder, pengar, böcker, örhängen m.m! Okej nu ska jag säga vad som hänt den här veckan: Förra söndagen hög vi julgranarna, vi har två en stor som står i vardagsrummet o en liten som står i Ninas o mitt rum. Dagen efter gjorde vi julgodis: En marsipan gris, marsipandbollar med nougat doppade i choklad, kolor och knäck! Yummie... Och så har jag åkt skridskor! För en gång skull har sjön frusit till is så att vi kan åka på den! Fast eftrérsom att det snöar ganska mkt så får vi skotta ofta... Men vi har fixat en liten ishockey bana! Det e kul.... MMM god jul!



Här är min mobil!!!



                               Julgranen




                                         Lill granen

                                 
                                 
                                      Skridskobanan!





XOXO /Em




OOOOOOO

Imorrn e det juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulavslutning!!!!!!
ÄNTLIGEN!!! Vi har avslutningen på kvällen utomhus.... Kallt som f*n men inte mycket att göra åt den saken. Efter det ska alla tjejer sova över
hos Emelie. Fet nice! Vi ska se på fett många filmer! hihihi! Jepp tjadåa

See ya!
XOXO
/Em



Julpyssel

Tjaba idag har jag varit på lite julpyssel hos nåra kompisar! Det var kul! Jag gjorde ett pepperkakshjärta, en slags smällkaramell, en tändsticksask, ett pappershjärta a det var typ det... och så fikade vi jag hade bakat kladkaka jummie...


XOXO
/Em


Erik vann!!!

Erik vann!!!! Yes! Men han var ju klart bäst det va han ju... (Och snygg!!!) Asså vinnarlåten blir bättre o bättre ju mer man hör på den... Idag har jag varit o julhandlat jag har köpt paket till alla förutom brorsorna... Haha men det e lungt dom SKA få men jag ska fixa det på ett annat ställe... På torstag e det juuuuuulavslutning!!!! Längtar!!!!
XOXO
/Em


Idol!

Tja! Nu sitter jag och väntar på att vinnaren i idol ska avslöjas! Jag hoppas verkligen att Erik vinner. Calle e bra o så men Erik e faktiskt bättre. Det e lite segt att man måste vänta på att vinnaren ska avslöjas men det e det
värt- det e inte varje dag det är final! Men jag tycker att Tove oxo skulle varit i final... Tove o Erik.... håller nån me mig??? Aja det e bara att sitta o rulla tummarna tills vinnaren avslöjas.... Vinnar låten var ganska bra men inte den bästa jag hört men bra.... (Erik e snygg!!!) 

see ya!
XOXO
/EM

Helluuuu

Tja. Nu sitter jag o gör lite No. Sen om jag hinner ska jag försöka spela lite sims. Nice. Okej jag kanske skriver lite mer senare men nu måste jag fortsätta me no:n.

XOXOXOXOXOXOOX
/Em

Tjaba

Okidoki godagens! O jag VET jag måste uppdatera bloggen liiiite oftare med våra datorer laggar.... så det har inte blivit så mkt... Men strunt i det! nU e ja här! Igår va jag på julmarknad igen, denna gång på långängen... jag köpte et typ honung ljus till farmor o ett likadant till mormor! Nice! EEEE.... jaaa oki ja e kanske lite tjatig men seriöst jag vill ha jullov!!! Och nu MÅSTE alltså jag skämtar inte jag MÅSTE ha en ny mobil! NUUUUU. Min mobil har kollapsat. Kameran funkar inte displayen lyser inte och ett tag gick det inte ens att ringa! Så ni fattar läget... mmmm hejdå....

XOXO
/EM


Tjaba

Idag har jag varit på julmarknad i drottningholm. Det var inte så nicigt för det fanns inte så mkt stånd. Men men... Sen åkte vi till fältan och sen stack vi hem! Men är det nån mer än jag som tycker att dom borde göra julkalendrar som är lite mer anpassad för större?? Seriöst julkalendern i år heter superhjältejul... Jättekul... för 7 åringar!!! Kaspar i nudodalen var bra, väldigt bra... Och Lassemaja (hehe) var faktiskt oxo bra. Och den här som gick för va var det... två år sen?, en riktig jul, den var oxo bra. Men förra årets den.... SÖG! Jag har verkligen ingen aning om vad den handlade om jag såg typ aldrig. "Skägget i brevlådan". Whoho.... NOT. 
                                                                    
     Kramizz                                                             
 
 /EM                     

Första december!

Tjaba! Ida e det första december! inte långt kvar till julafton! Yesssssss!!! Men när kommer snön??? snart hoppas jag.  
 
XOXO
/EM



RSS 2.0