Första advent idag!

Tja! Idag e det första advent! Nice, längtar till jul. Idag har jag bakat en liten lekstuga till peppishuset! Haha den blev gullig! Bild kommer nog senare. Nu på kvällen har vi varit o käkat middag hos farmor och nu e vi hemma o så...

Förresten det här e dagens låt!




XOXO
/EM

Hejhej

Tjenabena! Jag e hos min lilla kusse som fyller 14 imorrn. Ciao!
XOXO
/EM




 

Bowling!

Tjaba! Ida har jag o nåra i klassen varit o bowlat! Det var kul! Jag fick in en strike tillslut... Men det dåliga var att disco belysningen gick på när det var typ 10 min kvar!!!!!!!! Dålig stil... Men det var nice ändå! Jag hade inte bowlat på jättelänge! Vi var i den här bowlinghallen i baggeby. Yes ciao!

XOXO
/EM


New moon= Urbra!!!!

Okej jag har mer än en sak att säga, för det första: New moon är sååååååååå as bäst fatta läget! Asså den rekomenderar jag verkligen! Seriöst den var sååååååååå spännande! I love it! Jag tänker köpa den på film! Love new moon! Twilight var superbra men new moon var om möjligt ännu bättre!

Den får 100/100 twilight äpplen!


Den här bilden gånger 100




XOXO
/EM

Dagen med stort D!

Hejhej sooorry för dåligt me inlägg men jag har inte kunnat komma in på mitt konto ingen aning varför, datorn laggar väl... Iallafall i dag e den the DAY! Vi ska se på new mooooooooooon!!!!!!! Yesyesyes längtarlängtarlängtar! Har hört att den ska va ännu bättre än twilight. Hoppas på det bästa! Klockan 6 i Lidingö C! Ska bli very nice!


Ps: Den som inte tycker att Edward Cullen/Robert Pattinson e uuuuuuursnygg räcker upp en hand! Ingen? Nä tänkte väl det.

XOXO
/Em


 

Pepparkakshus klart!

Yey! Pepparkakshuset e klart! Det dog banne mig hela lördagen plus lite av söndagen!!! Men det blev faktiskt riktigt bra! (Tack o lov) Pust... Det var fett jobbigt, några delar gick sönder så vi fick laga och baka om o.s.v... När vi skulle sätta på ena taket så bara vek det sig! Dessutom var det VÄÄÄLDIGT mycket att glassera med glassyr så jag fick fett ont i fingrarna...  Men men nu e det klart iallafall! Här kommer några bilder på vårt mysiga peppishus!









Hejdå!
XOXOXOXO
/EM ♥

Ps: Gå in på den här bloggen!!!!! http://supersusanna.blogg.se/


yes...

Tja! Igår var jag som sagt på den där nova-nighten eller Luna-nighten eller vad den nu hette. Det var ganska kul men lite långtråkigt... Det fanns inte så mkt att göra... Det var kul att titta på dom som uppträdde, dom var jättebra, men annars var det inte så kul faktiskt... Men men jag har prövat i allafall. Idag håller mamma o jag på o försöker baka et pepparkaks hus. Det e ganska svårt och blir kanske inte helt perfa men hehe ja vi försöker så gott det går. Jag hoppas att det blir någolunda bra för att pepparkaks hus e ju bara sååååå mysiga! Det roligaste e att pynta det med glasyr och allt sånt! Men ja vi får se hur det går. Om det blir bra kanske jag kan lägga upp en bild på det... Jag LÄNGTAR till jul!!! Jag vill ha en ny mobil!!!!! Rättare sagt jag MÅSTE ha en ny mobil!! Asså den mobilen jag har nu e helt knäpp! Kameran fungerar inte och displayen funkar inte och den har inget minne..... Så ja jag måste ha a new one...

See you later!
XOXOXOXOXOXO
/Em

 Ps: Det här är inte vårt pepparkakshus!



Fest!

Ikväll ska jag på en sån här "Nova-night" eller vad det nu kallas... Det ska bli kul! (Hoppas jag) Grattis inträde e inte fel...  Det e typ nå jultema eller så... Jag älsakar julen! Det e så mysigt! Jepp det var det hejdå!


New moooooooon!!!

Okej alla som bara ääääääälskar twilight serien räcker upp en hand!!! Imorron är det dessutom premiär för andra boken, New moon! Jag skulle gärna gått på premiären men tyärr så är det antagligen fullbokat nu...He he internet sidan där man beställer biljetter hade typ gått sönder för att så många hade gått in! Men jag SKA se den, förr eller senare! Jag har läst alla böckerna och har den första filmen och jag vill, nej jag SKA ha den andra oxo!!!




                 Vem vill inte se new moon???


            Love twilight!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Vet inte vad det ska va för rubrik

Hejhej! Jag e med Sandra (http://imzandra.blogg.se/) idag vi har gjort lie läxor o så... boooring! För första gången ville Sandra oxo göra nåt annat! Hehe... ´Men nu sitter vi med fyrkantiga ögon och glor in i datan! Jaa det var väl det typ...

CIAO!!!!
XOXO
/EM


ja onsdag idag...

Hej hej!!! Idag e det onsdag! yes... ja snart ska jag på friidrott... på bosön om nån undrar... juste noooo! jag måste göra franksa glosorna som e till imorrn så jag kan tyvärr inte skriva merhejdå!
xoxxo

Söndag...

Jahap nu e det söndag igen... Asså jag gillar inte söndagar så jättemycket för attt man vet att imorrn e det skola... Och idag e det dessutom supertråkigt väder! Men jag e hemma och fixar lite och så... jag gör inte så mkt.
xoxo
/Em


Inte skolan!!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0